Casos FastVac 4004 är en kraftig matförseglare som gör det enkelt att vakuumpacka kött, fisk, frukt och grönsaker för förvaring i kyl och frys. Det är även ett måste för sous vide-tillagningen! Vid vakuumförvaring förlängs matens hållbarhet avsevärt och du minskar därmed matsvinnet i vardagen. Med en vakuumförpackare är det även enkelt att marinera kött och fisk, eftersom vakuumfunktionen öppnar porerna i köttet och effektiviserar marineringen. Medföljer – En folierulle (40 x 600 cm) – 10 vakuumpåsar (20 x 30 cm) – 10 vakuumpåsar (30 x 40 cm) – Förseglar påsar och rullar med en maxbredd på 40 cm – Justerbar värmeförseglingstid anpassar tiden till fuktig respektive torr mat – Digital display – Maximalt vakuum på -0,9 bar – Vakuumhastighet ca 20 L/minut – Dubbla svetstrådar
Läs mer om Caso – Vakuumförpackare FastVac 4004 Svart