Lodge rektangulär bakform med höga kanter passar utmärkt till bullar, monkeybread, focaccia pannbröd och andra bakverk. Lodge Gjutjärn är det perfekta mediet för bakning och saknar motstycke i värmeisolering och jämn uppvärmning vilket resulterar i en gyllenbrun yta på brödet varje gång du bakar. Smöra och bröa alltid in formen innan du vänder ned degen/ smeten. Detta för att få en perfekt yta och kakan släpper enkelt från formen. Handtagen i varje ände gör det lätt att lyfta kärlet in och ut ur ugnen. Kombinera gärna med silikonhandtagen som passar alla produkter ur Bakeware-serien. Alla produkter från Lodge är inbrända med olja och går att användas direkt. Ett mijövänligt och hållbart val för bakning utan skadliga non-stickbeläggningar. Gjutjärn håller i generationer och är enkla att rengöra: Handdiska, torka torrt och smörj in med olja. 100% Made in America
Läs mer om Lodge – Bakform Gjutjärn 33×23 cm