Vill du ha ditt kött riktigt mört, gott och smakrikt? Med mörningskylen Witt SA60172-1BG får du allt du behöver för att maximera köttets smaker. Kylen har ställbar temperatur från 1°C-25°C. Den är dessutom utrustad med UV-belysning med steriliserande effekt som håller bakterier borta och skyddar köttet under mörningsprocessen. Passar stora köttstycken, som du hänger i de medföljande köttkrokar.
Tack vare vattentanken i botten av skåpet justeras luftfuktigheten i skåpet automatiskt. För nötkött väljer du med fördel en temperatur på cirka 2°C och en luftfuktighet runt 70%. Innan du startar processen väger du köttet, och när köttets vikt har minskat med ungefär 30% är det klart för tillagning. Långstek i ugn, kör i sous vide, flamgrilla eller stek snabbt i en het grillpanna – oavsett tillagningsmetod kan du vara säker på att du får ett riktigt mört och delikat resultat.
Mörningskylen är 172 centimeter hög, 59,5 centimeter bred och 71 centimeter djup.
Läs mer om Witt SA60172-1BG mörningskyl 1 zon