Kramer gyutoh kniv från Zwilling är Japans svar på den västerländska kockkniven. En allround kniv av hög kvalité och med fantastisk skärpa som är ett måste i varje kök då den är så pass mångsidig. Den här kniven tillåter dig skapa mindre underverk i köket och underlättar all matlagning. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.
Läs mer om Zwilling – Kramer Gyutoh Kockkniv 20 cm