Caso Vakuumeringsmaskin VR190 är en kraftfull men användarvänlig maskin som gör vakuumering av mat hemma till en enkel uppgift! Den är effektiv och smidig att använda för att vakuumpacka allt från kött, fisk och grönsaker till frukt. Dessutom kan du använda vakuumpackningen för att marinera livsmedel eller för att förbereda dem för Sous Vide-metoden!En stor fördel med vakuumpackning är att den förlänger matens hållbarhet, vilket minskar matavfall och låter dig bevara mat längre på ett smart sätt. För att använda Caso VR190 för vakuumpackning behöver du påsar eller rullar som är upp till 30 cm breda, oavsett längd. Du kan också justera vakuumstyrkan, vilket är perfekt för mjukare livsmedel, medan pumpvolymen ligger på 9 liter/min.Maskinen har automatisk vakuumering och förseglingsfunktion, men du kan också välja att göra detta manuellt om du föredrar det. En extra smart funktion är den s.k. Multicyklus-funktionen, som gör att du kan vakuumpacka upp till 50 gånger i följd utan att behöva stanna!Produkten inkluderar 10 professionella vakuumpåsar med måtten 20×30 cm samt en vakuumslang för extra flexibilitet.
Läs mer om Caso – Vakuummaskin VR190 Advanced