Denna fyrkantiga gjutjärnsgrillpanna har en naturlig non-stick beläggning, som är gjord av samma typ av fett som du normalt använder för matlagning. Att använda gjutjärn är ett mycket hälsosamt sätt att steka mat. Samtidigt ger den jämna värmefördelningen och det tjocka värmebehandlade järnet extra god smak till allt du lagar. Hetta upp pannan med matolja/smör eller annat matfett tills den är varm och klar. Du kan bryna maten i 45 sekunder på varje sida innan du sänker värmen för att avsluta tillagningen. På så sätt får maten en härlig skorpa medan den tillagas på restvärmen från pannan. Den håller en hög kvalitet som kommer att ge dig och dina nära och kära underbara middagsminnen i många år framöver.
Gjutjärnsprodukterna från Carl Victor är redan inbränd i vegetabilisk olja vid 400°C och är därför redo att användas. De är tillverkade av strikt kontrollerat återvinningsbart järn och är PTFE-fria. De är producerade och designade i Höganäs av Göran Ek och Robert Ek. Den fyrkantiga grillpannan från Carl Victor vann priset Best in Test i Tyskland två gånger och kommer med 25 års garanti.
Läs nedan hur du sköter och bevarar din grillpanna i gjutjärn så att den håller länge framöver.
Läs mer om Carl Victor Fyrkantig gjutjärnsgrillpanna 28 cm stålhandtag