Den här underbara Kramer Gyutoh kniven från Zwilling tar sig an alla råvaror utan problem. Gyutoh är Japans svar på den västerländska kockkniven och är fantastisk att använda i köket, kanske den enda kniven du behöver då den är så mångsidig. Med den här kniven skär, hackar och skivar du alla sorters råvaror snabbt och med lätta händer. Kockkniven har en bladlängd på 26 cm vilket motverkar att knogarna slås emot skärbrädan under arbetet. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet. Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask. Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.
Läs mer om Zwilling – Kramer Gyutoh Kockkniv 26 cm