Gräddsifon 0,5 L från Exxent, tillverkad i rostfritt stål med ett elegant och avskalat utseende. Med en gräddsifon gör du smidigt grädde till tårtdekorationer, grädden till din Hotshot eller annat som behöver fluffas till, på effektivt och enkelt utan att vispa. Gräddsifonen tål upp till 75 grader vilket resulterar i att den även är lämpad för att hantera såser eller liknande. – Sätt på önskat munstycke.- Håll bygeln nedtryckt vid byte av munstycke.- Fyll sifonen med avsedd mängd (max 0,5 L).- Skruva på locket.- Placera en patron i patronhållaren och skruva fast den över påfyllningsventilen.- Skaka sifonen ett flertal gånger lodrätt.- Håll sifonens munstycke lodrätt ca 1 cm ovanför det som skall garneras och tryck ned bygeln.- Avlägsna och kassera tomma patroner av stål till återvinningen för metallavfall.Tänk på att sifonen får endast öppnas om trycket har pyst ut, tryck in bygeln tills det pysande ljudet upphör.Tips; Ställ sifonen i kylskåpet, grädden håller sig färsk i flera dagar. För att sötaprodukten lämpar sig florsocker eller flytande sötningsmedel.Socker och salt skall först lösas upp i vatten eller mjölk. Kryddorskall vara i pulverform. Om innehållet inte har önskadkonsistens måste man skaka sifonen nedåt mer eller mindreberoende av vilka ingredienser man använt.
Läs mer om Exxent – Gräddsifon 0,5 L Svart