Silikon är en luktfri, färglös polymer bestående huvudsakligen av kisel, som finns naturligt i sand, kvarts och stenar. Det är flexibelt, motståndskraftigt och tål höga temperaturer.Lékué produkterna är främst gjorda av platina silikon och innehåller inte bisfenol, de säkerställer att de inte utgör någon hälso-eller miljörisk, och inte tar smak av mat. Produkter som tillverkas med platina silikon tål höga temperaturer: -60 º C till + 220 º C. Dess mångsidighet och förmåga att motstå höga temperaturer gör det säkert att använda i mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, kyl och frys.Platinum silikon stöter bort vatten och bakterier så, bortsett från enkelt underhåll, säkerställer de maximal livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet. Mått: D:29 cm Recept 80 g naturell yoghurt 4 msk olivolja 70 g socker 1 stort ägg (60 g) 1 äggula 1 ½ tsk bakpulver 90 g mjöl Mascarpone glasyr 2 msk osötad kakao 250 g mascarpone ost 40 g socker 1. Värm ugnen till 190 ° C.Använd en visp, slå yoghurt i en skål med olja, socker, ägg och äggula. 2. Tillsätt siktat mjöl med bakpulver och kakao och blanda tills blandningen är jämn. 3. Med hjälp av Decomax, fyll formen till brädden och sätta på locket. 4. Grädda Cake Pops i ugnen i 12-15 minuter vid 190 ° C låt svalna i några minuter innan du tar bort locket 5. Sätt pinnar i varje tårta Pop. Glasering: 6. Värm upp osten med socker och kakao i en vattenbad och rör försiktigt om tills det har mer av en flytande konsistens. doppa och placera dem i hålen i locket och låt torka i kylskåp i 30 minuter.
Läs mer om Lékué Cake pops Rosa Silikon