Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun.
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen
Mauviels stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten
De har tillverkat professionella köksredskap i Frankrike sedan 1830, kvalitetsredskap för krävande kockar
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Rekommenderas ej att användas i ugn.
Diameter överkant 20 cm
Diameter botten 13 cm
MAUVIEL är ett familjeföretag som grundades 1830.
Med mer än 100 års erfarenhet tillverkar Mauviel köksverktyg med genomgående kvalitet inkl. den snygga designen.
Läs mer om Mauviel Stekpanna Kolstål M´steel Dia 20 cm