Sansaire – Sous Vide Cirkulator

Sansaire – Sous Vide Cirkulator

Att tillaga råvaror med sous vide-teknik är, kort sagt, att tillaga råvaror till exakt den grad du vill ha. Genom att kontrollera temperaturen blir fisken alltid saftig, biffen alltid medium rare och ägget exakt som du vill ha det.

Det franska uttrycket sous vide betyder ”under vakuum” och går i korthet till så att du:
– vakuumförpackar din råvara
– sänker ner vakuumpåsen i ett vattenbad
– tillagar maten till exakt önskad temperatur

För att kontrollera temperaturen använder du dig enklast av en ”doppvärmare” – en cirkulator – som du kan använda i en vanlig kastrull av större storlek. Den bibehåller temperaturen med endast 0,1 graders felmarginal och gör det nästintill omöjligt att misslyckas.

Läs mer om Sansaire – Sous Vide Cirkulator

Sansaire – Sous Vide Cirkulator

Sous vide

    Hitta Sous vide även hos:



Rulla till toppen